Υπηρεσίες

 

Συνεδρίες

Οι συνεδρίες μπορεί να είναι ατομικές, ζεύγους ή και οικογένειας. Ο συνηθισμένος ρυθμός των συνεδριών είναι μία φορά την εβδομάδα, πάντα όμως αυτό ορίζεται σε συμφωνία με τις ανάγκες και τις συνθήκες της εκάστοτε περίπτωσης. Οι ατομικές συνεδρίες διαρκούν 50 λεπτά, οι συνεδρίες ζεύγους διαρκούν 60λεπτά, ενώ οι ομαδικές συνεδρίες έχουν διάρκεια 2ώρες.


Συμβουλευτική Γονέων

Όσο και αν όλοι μας υπήρξαμε κάποτε παιδιά, ο γονεϊκός ρόλος είναι ένας ρόλος το οποίον πιστεύουμε ότι δεν μας τον έμαθε ποτέ κανείς…..Κι όμως, τη γονεϊκότητα την μαθαίνουμε ως παιδιά. Δεν υπάρχουν «τέλειοι και αλάθητοι» γονείς, όσο και αν αυτό επιζητούμε για τα παιδιά μας! Ο «καλός» γονιός είναι ο συνειδητοποιημένος γονιός! Ο ερχομός ενός παιδιού στην ενήλικη ζωή μας, μας ξυπνά την εμπειρία μας ως παιδιά του δικού μας γονέα. Μέσα από τη συμβουλευτική γονέων μπορούμε να έρθουμε σε επαφή και να νοηματοδοτήσουμε συναισθήματα και συμπεριφορές των παιδιών μας αλλά και εμάς των ίδιων, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πιο ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον που θα ευνοεί την ομαλότερη ανάπτυξη των παιδιών μας αλλά και την προσωπική μας εξέλιξη ως γονείς και ως προσωπικότητες.


Ανοιχτές Ομάδες - Βιωματικά Σεμινάρια - Ομιλίες

Κατά καιρούς, στον χώρο του γραφείου μου, οργανώνονται ανοιχτές ομάδες και βιωματικά σεμινάρια. Αυτά έχουν συγκεκριμένες θεματολογίες και οι ομάδες είναι ολιγομελείς. Επίσης, πραγματοποιούνται και ομιλίες γύρω από θέματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν όλους. Πληροφορίες σχετικά με ημερομηνίες και θέματα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου στο Facebook.
 
 
 
 

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Πέγκυ Κανδρέβα

 
Τηλέφωνο 2108015812
 
Κινητό Τηλέφωνο 6945881876
 

Ωράριο λειτουργίας

 
Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.